Dordtselaan 74-A, 3073 GE Rotterdam
+31 633448800
solaimex@live.nl

Playstation 5 reparatie PS5 Repair

Werkt je Playstation niet meer naar behoren en wil je dat zo snel mogelijk oplossen? Dan heb je een playstation reparatie nodig. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij reparaties met hoge kwaliteitsnormen, met AAA of originele onderdelen. Op de uitgevoerde reparaties zit standaard 3 maanden garantie Playstation Reparatie Rotterdam zuid Maashaven.

Is your Playstation no longer working properly and do you want to resolve that as quickly as possible? Then you have come to the right place. With more than 20 years of experience, we offer repairs with high quality standards, with AAA or original parts. The repairs carried out come with a standard 3-month warranty for Playstation Repair Rotterdam South Maashaven

HDMI Poort ( HDMI Ingang )90,-
Controller USB Poort ( USB-C Ingang )35,-
Onderhoudsbeurt + Coolpasta ( PS5 Wordt Warm en maakt geluid )60,-
Software / Firmware installatie ( PS5 Start niet goed door of foutmelding bij opstarten )25,-

USB Poort Reparatie

Laadt uw Playstation 5 controller niet meer op? Dan is de usb ingang mogelijk defect en heeft dit een playstation reparatie nodig. wij vervangen het oude poort voor een nieuwe.

Blue Ray CD Speler Reparatie
Leest uw PS5 geen disks meer? of gaat de game er niet (goed) uit of in?
Dan is de kans groot dat uw Blueray CD speler is beschadigd. U kunt bij ons uw PS5 langs brengen voor een reparatie.

Afbeeldingsresultaat voor ps4 Blueray

HDMI Poort Reparatie
Bij een defecte HDMI ingang is de schade niet altijd zichtbaar. het kan zijn dat de connectiepinnen aan de binnenkant beschadigd zijn. u krijgt dan geen beeld of geluid meer, en uw Playstation geeft een witte licht (White Light of Deadth )een oplossing hiervoor is het vervangen van een HDMI poort. deze wordt door ons vakkundig vervangen en gesoldeerd.

Afbeeldingsresultaat voor hdmi ps4 repair

Software installatie (firmware) / Update
De PS5 Vraagt u om een USB stick in te steken met een software en u komt niet meer verder? starten sommige applicaties of spellen niet meer? dan dient de software opnieuw geïnstalleerd te worden.

Connect a USB storage device that contains an update file for reinstallation for version ….. or later.
You can download the update file for reinstallation from playstation.com

Afbeeldingsresultaat voor ps4 install usb

Valt je playstation telkens uit terwijl u dat niet wilt dan kunt u de playstation naar ons brengen en word het gerepareerd en zoeken we de redenen waarom hij steeds uitvalt en dan word het gerepareerd zodat u weer met een gerust hart kunt genieten van uw playstation.

Raakt uw playstation oververhit, en maakt het veel geluid tijdens het spelen? dan ligt het hoogstwaarschijnlijk aan de Heatsink die verstopt zit met stof. dit kan ervoor zorgen dat de Coolpasta uitdroogd en de playstation te heet wordt.
Zonder de PS5 te demonteren is het erg moeilijk om de interne ventilator en koelblok goed stof vrij te maken.

De heatsink zorgt ervoor dat de PS5 voldoende wordt afgekoeld zodat de componenten niet beschadigd raken.

No cure no pay
No cure no pay is Engels voor ‘geen oplossing geen betaling. kan uw Playstation niet gemaakt worden dan dan zitten hier geen kosten aan verbonden.