Dordtselaan 74-A, 3073 GE Rotterdam
+31 633448800
solaimex@live.nl

Playstation reparaties

Werkt je Playstation niet meer naar behoren en wil je dat zo snel mogelijk oplossen? Dan heb je een playstation reparatie nodig. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij reparaties met hoge kwaliteitsnormen, met AAA of originele onderdelen. Op de uitgevoerde reparaties zit standaard 3 maanden garantie Playstation Reparatie Rotterdam zuid Maashaven.

Is your Playstation no longer working properly and do you want to resolve that as quickly as possible? Then you have come to the right place. With more than 20 years of experience, we offer repairs with high quality standards, with AAA or original parts. The repairs carried out come with a standard 3-month warranty for Playstation Repair Rotterdam South Maashaven

playstation reparatie
USB POORT € 25,-
BLUERAY DISC € 70,-
HDMI POORT € 55,-
SOFTWARE € 25,-
WARMTE REPARATIE ( ONDERHOUDSBEURTJE) € 40,-
WATERSCHADE REPARATIE € 40,-

USB Poort Reparatie

Laadt uw Playstation 4 controller niet meer op? Dan is de usb ingang mogelijk defect en heeft dit een playstation reparatie nodig. wij vervangen het oude poort voor een nieuwe.

Blue Ray CD Speler Reparatie
Leest uw PS4 geen disks meer? of gaat de game er niet (goed) uit of in?
Dan is de kans groot dat uw Blueray CD speler is beschadigd. U kunt bij ons uw PS4 langs brengen voor een reparatie.

Afbeeldingsresultaat voor ps4 Blueray

HDMI Poort Reparatie
Bij een defecte HDMI ingang is de schade niet altijd zichtbaar. het kan zijn dat de connectiepinnen aan de binnenkant beschadigd zijn. u krijgt dan geen beeld of geluid meer, en uw Playstation geeft een witte licht (White Light of Deadth )een oplossing hiervoor is het vervangen van een HDMI poort. deze wordt door ons vakkundig vervangen en gesoldeerd.

Afbeeldingsresultaat voor hdmi ps4 repair

Software installatie (firmware)
De PS4 Vraagt u om een USB stick in te steken met een software en u komt niet meer verder? starten sommige applicaties of spellen niet meer? dan dient de software opnieuw geïnstalleerd te worden.

Connect a USB storage device that contains an update file for reinstallation for version ….. or later.
You can download the update file for reinstallation from playstation.com

Afbeeldingsresultaat voor ps4 install usb

 Valt je playstation telkens uit terwijl u dat niet wilt dan kunt u de playstation naar ons brengen en word het gerepareerd en zoeken we de redenen waarom hij steeds uitvalt en dan word het gerepareerd zodat u weer met een gerust hart kunt genieten van uw playstation.

Word uw playstation snel oververhit dan kan dat kunt u proberen Vanaf de buitenkant zelf ventilatieopeningen en de voeding stof vrij te maken met bijvoorbeeld een stofzuiger , Bus perslucht of luchtcompressor maar dat is niet genoeg maar het probleem zit in de interne ventilator, koelblok en koelpasta , zonder de PS4 te demonteren is het erg moeilijk om de interne ventilator en koelblok goed stof vrij te maken.

Er zijn een aantal redenen waarom je PS4 oververhit raakt en het kan gaan uitschakelen als uw Playstation te heet wordt. We kunnen de meeste problemen verhelpen die tot oververhitting leiden, zoals vervanging van thermische pasta, reiniging van het heatsink of indien nodig, vervanging van de ventilator. Als het probleem zich dan nog steeds voor doet dan kunt u langs ons komen voor een verdere diagnose.

Je PS4™-systeem selecteert automatisch de beste audio-indeling voor verbonden apparaten. Het is meestal niet nodig deze instellingen te wijzigen.

Als je een apparaat zoals een AV-versterker voor een thuistheater aansluit op de DIGITAL OUT (OPTICAL)-aansluiting, kun je de invoerindeling(en) selecteren die door het aangesloten apparaat wordt ondersteund. Je kunt de audio-indeling(en) selecteren door  (Instellingen) > [Geluid en scherm] > [Audio-uitvoerinstellingen] > [Primaire uitvoeraansluiting] > [DIGITAL OUT (OPTICAL)] te selecteren.

Deze instelling is alleen beschikbaar op bepaalde PS4™-systemen

Als het dan nog steeds niet werkt kunt u gerust langs komen bij ons in de zaak

No cure no pay
No cure no pay is Engels voor ‘geen oplossing geen betaling. kan uw Playstation niet gemaakt worden dan dan zitten hier geen kosten aan verbonden.