Dordtselaan 74-A, 3073 GE Rotterdam
+31 633448800
solaimex@live.nl

Ipad Pro 12.9 2017 (Gen 2)

Werkt je ipad pro 12 2017 tablet niet meer naar behoren en wil je dat zo snel mogelijk oplossen? Dan ben je bij ons op het juiste adres voor de Apple reparatie
. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij reparaties met hoge kwaliteitsnormen, met AAA of originele onderdelen. Op de uitgevoerde reparaties zit standaard 3 maanden garantie

ipad pro 12 2017
KlachtPrijs
Beeldscherm (Glas en LCD) € 300
Oplaadprobleem € 150
Geluid Microfoon/Speaker € 150
Tril € 150

Batterij

€ 150

Scherm(Display) Reparatie:

Is het scherm van uw ipad pro 12 2017, gebarsten of werkt de touchscreen niet meer goed? Dan dient de LCD Scherm vervangen te worden. Wij hebben zowel AAA kwaliteit schermen als OEM Refurbished/origineel.

Wat is het verschil?

AAA
AAA schermen zijn schermen die door een secundaire bedrijf zijn geproduceerd. Bij deze kwaliteit schermen is het meestal het geval dat de helderheid iets lager is, en de kleuren iets minder scherp. Ook zijn deze kwaliteit schermen iets kwetsbaarder als originele schermen. Verder zit op de AAA kwaliteit ook 3 maanden garantie.

OEM
OEM is niet te onderscheiden van uw originele scherm. Dit kunnen Pulled schermen zijn (schermen die uit toestellen zijn gehaald) of refurbished origineel, deze zijn dan gerecycled met originele componenten. Op OEM kwaliteit zit 3 maanden garantie.

Batterij Reparatie:

Gaat de batterij van uw toestel snel leeg? Wordt de batterij warm of is de batterij dik geworden? Dan is uw batterij toe aan vervanging.


Speaker/Microfoon:

Een toestel heeft meestal 2 verschillende speakers.
de oorspeaker, deze gebruikt u wanneer u aan het bellen belt.
En een ringer speaker, deze wordt gebruikt bij de wat luidere geluiden zoals de beltoon of het afspelen van muziek. Een telefoon heeft ook meerdere microfoons, horen mensen u niet goed of wordt het geluid niet opgenomen bij het opnemen van een filmpje? Dan is de microon van uw toestel aan vervanging toe.

Oplaadprobleem/Charging problem (USB Connector):

Is de oplaadgedeelte van uw toestel kapot of vervuild? Laadt het toestel niet meer(goed) op of niet volledig? Dan dient de usbpoort vervangen te worden

Moederbord reparaties:

Het moederbord is het belangrijkste gedeelte van uw toestel. De moederbord zorgt ervoor dat alle componenten met elkaar kunnen communiceren, dit is simpelweg het brein van het toestel. Heeft u problemen met het moederbord van je toestel? Wij voeren vakkundig professionele moederbord reparaties uit. Dit zijn reparaties waarbij gesoldeerd moet worden en een microscoop wordt gebruikt. Op onze moederbord reparaties zit standaard 3 maanden garantie. Veelvoorkomende problemen op het moederbord zijn:

Backlight reparatie. Gaat het toestel nog aan maar zie je (bijna) geen beeld meer. Dan is het vaak het geval dat de backlight module is beschadigd.

Audio Chip reparatie. Heb je geen geluid en ligt het niet aan de de Ringer of speaker. Dan is het vaak het geval dat de audio chip is beschadig. De oorzaak hiervan is meestal val of waterschade.

U2 chip reparatie . Laadt het toestel niet meer op, laadt het toestel langzaam op(slowcharging) gaat de batterij snel leeg ook na het vervangen van de accu, herkent het toestel niet alle opladers? Dan ligt het waarschijnlijk aan de U2 chip.

FPC connectoren. Dit zijn connectoren waar de scherm op aangesloten dient te worden.

Kortsluiting. De oorzaak van een kortsluiting kan val of waterschade zijn.

Heeft u een van deze problemen of een moederbord reparatie die hierboven niet bij staat dan kunt u gerust contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0633448800 (ook whatsapp). Uiteraard kunt u ook bij ons langs zonder afspraak.  

No cure no pay 

|  No cure no pay is Engels voor ‘geen oplossing geen betaling. kan uw toestel niet gemaakt worden dan dan zitten hier geen kosten aan verbonden.  |  ipad pro 12 2017

|  No cure no pay is Engels voor ‘geen oplossing geen betaling. kan uw toestel niet gemaakt worden dan dan zitten hier geen kosten aan verbonden.  |  ipad pro 12 2017