Dordtselaan 74-A, 3073 GE Rotterdam
+31 633448800
solaimex@live.nl

Nintendo switch Reparatie

Nintendo Switch Reparatie

Scherm kapot? of een ander component die niet meer werkt, wij repareren het!

Werkt je Nintendo Switch niet meer naar behoren en wil je dat zo snel mogelijk oplossen? Dan heb je een nintendo switch reparatie nodig. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij reparaties met hoge kwaliteitsnormen, met AAA of originele onderdelen. Op de uitgevoerde reparaties zit standaard 3 maanden garantie Nintendo Switch Reparatie Rotterdam zuid Maashaven in Zuid-holland.

Is your Nintendo Switch no longer working properly and do you want to resolve that as quickly as possible? Then you have come to the right place. With more than 20 years of experience, we offer repairs with high quality standards, with AAA or original parts. The repairs carried out come with a standard 3-month warranty for Nintendo Switch Repair Rotterdam South Maashaven

We kunnen alle componenten van de switch repareren van de Joy-con tot aan de Gamecard, LCD en andere problemen zoals dat uw Nintendo Switch te snel heet wordt.

Scherm Reparatie € 80
Touchscreen Scherm Reparatie € 70
Waterschade € 60
Joy-con niet herkend € 40
De richtingsstik van Joy-con stuk € 35
Verbinding Joy-con-controllers en systeem verbroken € 40
Oplaadpoort / Dock / Charging Port / USB – C ingang € 85
Moederbord reparatie € 120

scherm kapot?

Scherm(Display) Reparatie:
Is het scherm van uw Nintendo switch kapot, gebarst, of werkt de touchscreen niet meer goed? Dan dient de LCD Scherm vervangen te worden. Wij hebben zowel AAA kwaliteit schermen als OEM Refurbished/origineel.


Gamecard niet herkend?

Gamecard reparatie:
Als er niet is gerommeld met de firmware van de Nintendo Switch (bijv. jailbreak), dan ligt het hoogstwaarschijnlijk aan de gamecard reader. Die moet dan vervangen worden met een nieuwe, bij Solaimex is dit allemaal mogelijk.


accu vervangen?

Batterij/accu reparatie:

De Nintendo Switch moet ongeveer 3 – 6 uur mee kunnen gaan met een gezonde batterij, valt hij eerder uit dan dit? dan kan het zijn dat er iets mankeert aan uw accu. Wij kunnen dit bij Solaimex telecom vervangen.


USB-C Reparatie:

Wanneer je de Nintendo Switch per ongeluk een keer laat vallen terwijl de USB-C kabel aangesloten is dan kan het voorkomen dat de contacten in de USB-C connector beschadigd raken. Ook als de kabel (of een verkeerde kabel) er scheef of geforceerd ingedrukt wordt, dan kan dat leiden tot verbogen of beschadigde contacten in de USB-C poort. Als gevolg hiervan kan de Switch niet meer opgeladen worden of geeft het geen beeld/geluid via het docking station. Ook dit kunnen we repareren bij Solaimex Telecom.Nintendo switch voorkomende problemen

Valt je Nintendo Switch telkens uit terwijl u dat niet wilt dan kunt u de switch naar ons brengen en word het gerepareerd en zoeken we de redenen waarom hij steeds uitvalt en dan word het gerepareerd zodat u weer met een gerust hart kunt genieten van uw Nintendo Switch.

Wordt uw Nintendo Switch snel oververhit dan kunt u proberen vanaf de buitenkant zelf ventilatieopeningen en de voeding stof vrij te maken met bijvoorbeeld een stofzuiger , Bus perslucht of luchtcompressor maar dat is niet genoeg maar het probleem zit in de interne ventilator, koelblok en koelpasta , zonder de switch te demonteren is het erg moeilijk om de interne ventilator en koelblok goed stof vrij te maken.

Er zijn een aantal redenen waarom je Nintendo Switch oververhit raakt en wordt uitgeschakeld als het te heet wordt. We kunnen de meeste problemen verhelpen die tot oververhitting leiden, zoals vervanging van thermische pasta, reiniging van het heatsink of, indien nodig, vervanging van de ventilator. Als het dan nog niet of als u het zelf niet kan doen kunt u het naar ons brengen en zullen wij het voor u repareren.
No cure no pay
No cure no pay is Engels voor ‘geen oplossing geen betaling. kan uw  Nintendo Switch  niet gemaakt worden dan dan zitten hier geen kosten aan verbonden.